Pisztolytisztítás


 
 
 

Zwischenreinigung

 
 
 

SATA® clean RCS™ - a turbótisztító

Professzionális gyorstisztító rendszer

Megbízható festékcsere eldobható tartály vagy SATA RPSRPS = Rapid Preparation System, azaz gyors előkészítési rendszer, eldobható tartályrendszer a festék hatékony feldolgozására. A rendszer keverésre, fényezésre, utántöltésre és tárolásra alkalmas, használat után pedig nem kell megtisztítani. A SATA RPS 0,3 l-es, 0,6 l-es és 0,9 l-es méretekben kapható és zavaró adapter nélkül közvetlenül illik az alábbi pisztolytípusokra:
SATAjet 4000 BSATAjet 3000 BSATAjet 1000 BSATAjet 100 BSATAjet 2000 HVLP (2. Gen.)SATAjet RPSATAminijet 3000 B (SATA RPS 0,3 l "minijet"-tel)X»
használata mellett.

 
 
 

Endreinigung

 
 
 

SATA® multi clean™ 2

Zárt és takarékos mosóautomata.

Ne csak alaposan, hanem költségtakarékosan és környezetbarát módon tisztítsa meg pisztolyát!

SATAclean™

Nedvesen tartó berendezés max. 3 szórópisztolyhoz

Megakadályozza a fúvókákban a lakkmaradvány beszáradását és ezzel meghosszabbítja a pisztoly élettartamát.

SATA care set

Minden tisztítóeszköz egy helyen

A SATA care setben a szórópisztoly tisztítására és karbantartására szolgáló valamennyi eszköz egy helyen megtalálható. A csomag különböző keféket tartalmaz a pisztolytest, a levegő-és festékfúvóka és a pisztoly valamennyi anyagvezető részének tisztításához.

SATA nagyteljesítményű zsír

SzilikonOlyan műanyagok, melyek alapja szilícium-oxigén váz. A szilikonok és szilikontartalmú anyagok műszakilag és vegyileg több célra használhatóak. Az ipari alkalmazások mellett az épületfestésben szilikongyanták vizes alapú diszperziói (szilikon emulziók) kerülnek alkalmazásra a falazat víztaszítására. A szilikontartalmú anyagok megváltoztatják a felületi feszültséget.  Már egy nagyon kicsi szilikon részecske is jelentős festékkárokat okoz (szilikonkráter).  Szilikontartalmú anyagokat (pl. kesztyűket, olajokat, stb.) nem szabad a fényezési területen használni. X»- és savmentes

SATA® fúvókatisztító tű

36 db fúvókatisztító tű a lég- és festékfúvókához

A rugalmas tűk a fúvókarészek alapos tisztítására valók, anélkül, hogy közben megsértnék a fúvókát  és ezzel hátrányosan befolyásolnák a szórási képet.

Tisztítókészlet

a pisztoly hatékony tisztításához

A tisztítókészlet elmaradhatatlan szerszám, ha pontos szórási sugarat szeretnénk garantálni.  12 tisztítótűből és 2 keféből álló teljes tisztítókészlet.

Kétoldalú tisztítókefe

10 darabos csomag
A rendkívül vékony és természetesen szilikonmentes kefék a levegő- és festékfúvókák vékony fúvókafuratainak tisztítására valók.

10 db tisztítókefét tartalmazó csomag

a pisztoly hatékony tisztításához

SATA® cert

Biztonság az utólagos javítás helyett

A SATA cert a szórási kép minőségének rendszeres ellenőrzésére szolgál. Azonnal észrevesszük, ha hátrányára változik a szórási kép, hogy minőségbiztosítási intézkedéseket tudjunk foganatosítani.