新闻


23.08.2012

SATA Design verseny - Megvannak a nyertesek

Februárban a SATA világversenyt hirdetett a fényezők és dizájnerek számára: Ki tervezi meg a leg-figyelemre méltóbb szórópisztolyt díszítő dizájnt.

A Top 3!

A legjobb három mű, saját dizájnnal ellátott SATAjet 4000 B digitális szórópisztolyt fog nyerni. A 4-10 helyezettek SATAjet 4000 B digitális standard kivitelű krómozott szórópisztolyt nyernek.

A verseny utolsó napjáig, 17 országból 178 résztvevő 285 alkotása érkezett be. A zsűrit lenyűgöze a résztvevők magas száma, a művek változatossága, preciz kidolgozása és egyedisége. A verseny bebizonyította az egész világ fényezőinek kreativitását és művészi hajlamát.

A zsűrinek nehéz dolga volt a legjobb tíz mű kiválasztásánál. Ezt jól segítette a SATA website-on történő nyilvános szavazás. A szavazatok beérkezése után a zsűri a műveket eredetiségük, a részletek kidolgozottsága, egyediségük, szórópisztoly dizájn-ra való alkalmasságuk, és a SATA vevőkre való vizuális hatása alapján ítélte meg.

Az eredmények - és a nyertesek tehát a következőek:

1. Carl Avery, USA
2. Ömür Özbek, Németország
3. Jessi Fraser, USA
4. Jana Sablowski, Németország
5. Jasmin Techt, Németország
6. Michael Trebeß, Németország
7. Chris Obsn, Ausztria
8. Reynald Mougenot, Franciaország
9. Jessy Landwehr, Németország
10. Robert Christie, USA

A három legjobb dizájn egy-egy SATAjet 4000 B Digitális szórópisztolyon megvalósítva lesz átadva a győzteseknek. Ezentúl be lesznek mutatva a nemzetközi látogatóknak, az Automechanika kiállítás SATA(11.1/C03)standján Szeptemberben.

Minden győztesnek gratulálunk ! A verseny minden résztvevőjének köszönetet mondunk a nagyszerű ötleteikért.

A tíz nyertes hamarosan megkapja a szórópisztoly nyereményeit. Még nincs elhatározva, hogy melyik alkotás lesz megrendelhető mint egyedi dizájn. Egy pályázónak sem kell azonban üres-kézzel távoznia, mert mindannyian értékes SATA ajándékokat kapnak a pályázaton való részvételükért.