Prémium Garancia

A SATA festékszórópisztolyokra, szűrőkre, légzésvédelmi készülékekre 1+2 azaz 3 év garanciát biztosítunk, amennyiben a vásárlás dátumától számított 30 napon belül visszaküldik részünkre a pontosan kitöltött Prémium Garancia Formalevelet. A formalevél az interneten is megtalálható, kitöltés után elküldhető.

 
 
 

A SATA garantálja, hogy a garanciával rendelkező termékek anyag- és gyártási hibától mentesek. A Prémium Garancia csak a SATA által meghatározott használati,- és kezelési utasítások pontos betartása mellett érvényes! A

Prémium Garancia fedezi a javítási költségeket, az anyagminőségre vonatkozó és gyártási hiba jellegű meghibásodásnál, az alkatrészek cseréjét. Egyéb követelések kizártak, a kötelező jogos felelősség megállapításáig.

A Prémium Garancia nem vonatkozik a mozgó-kopó alkatrészekre ( düznik, szűrők, tömítések, membránok, rugók), normál elhasználódásra, túlterhelésből adódó meghibásodásra. A garanciális javítás ténye nem hosszabítja meg a garancia érvényességet illetve nem indít új garancia periódust.

Garanciális igény csak akkor érvényesíthető, ha a berendezést tehermentesen, összeszerelve, eredeti állapotában, a Prémium Garancia regisztráció másolatával, vagy az e-mail visszaigazolással, és a számla másolatával elküldi beszállítójának vagy a SATA hazai importőrének a Servind Budapest Kft.-nek. A berendezések garanciája azonnal megszűnik: a garancialevél, a számla, a dobozon lévő komplett matrica elvesztése -, illetve nem rendeltetésszerű használat, idegenkezűség megállapítása esetén.

 

Prémium Garancia Regisztráció

Minden online Prémium Garanciára regisztráló közül  havonta kisorsol a SATA egy Apple iPhone.