SATAjet® 5000 B HVLP (DIGITAL)

Superior application – The SATAjet 5000 B, achieving brilliant finishes: Whether it be in car refinish, commercial transportation, coating furniture, marine yachts or high quality industrial components – regardless of the paint system being used.


Az új SATAjet 4000B mércét állít.  A legmodernebb technológiát rejti magában, a SATA-ra jellemző precízió iránti szenvedéllyel tökéletesítettük, majd intenzív gyakorlati tesztnek vetettük alá.  Az eredmény: egyedülállóan puha szórási kép, tökéletes illeszkedés és kiváló porlasztás a kimagasló végeredmény érdekében.

 

Könnyebb, jobb fogású, pontosabb:  ergonómia.

Új nyélkontúrjának köszönhetően a SATAjet 4000B-t mintha csak a kezünkre szabták volna.  Súlya az előző modellhez képest 15%-kal kisebb. Ezen túlmenően nagyon mélyre helyeztük a pisztoly súlypontját, ezzel még jobban tehermentesítve a fényezőt.

Javított beállítási funkciók.

Az innovatív kör- és szélessugár-szabályozó negyed fordulattal való elfordítása elegendő és a festéksugár máris egyenletes hatással, tökéletesen igazodik az objektum körvonalához. A biztonságos és még kényelmesebb munkavégzés érdekében.

Enyhébb: a fúvókarendszer.

A SATAjet 4000B új fúvóka koncepcióját modern lakkendszerekhez fejlesztettük ki. Homogén és tökéletes formájú festéksugárról gondoskodik. A lakk puhán és lágyan terül el az objektumon. A zajszintet 50%-kal csökkentettük.

Gyors munkasebesség mellett kiváló színtónuspontosság, tökéletes fényezési fok és optimális lakkelterülés garantálja a brilliáns eredményt.