Javítások

Javítások / pisztolyszerviz a SATA-n belül

A helyi szakkereskedésen keresztül beküldheti SATA szórópisztolyát, vagy bármelyik más SATA terméket karbantartásra vagy javításra.  Ez a szolgáltatás függetlenül a gyártás dátumától valamennyi SATA termékre vonatkozik.

Megadhatjuk az Ön közelében lévő szervizpartnerünk elérhetőségét is.  Kérjük, erre vonatkozó kérését az alábbi címre küldje el:

SATA GmbH & Co. KG
Postfach 18 28
D- 70799 Kornwestheim
Telephone: +49 (7154) 811-200
Fax: +49 (7154) 811-194
service(at)sata.com
 
A SATA Preium-Select kereskedőivel együttműködve nyújtja a SATA Premium Service-t.  Ennek előnye, hogy kisebb a ráfordítás, gyorsabb a lebonyolítás, a javítási idő pedig lerövidül.  Fő jellemzője, hogy díjmentesen elhozzuk az elromolt készüléket a kereskedőtől.  

Önnek végfelhasználóként még gyorsabb ügyintézésben van része, ugyanis nyilatkozatot tesz a költségek megtérítéséről, mellyel előre saját maga határozza meg a maximális javítási költségkeretet, így a javítást előzetes árajánlat nélkül tudjuk végrehajtani.  Ezzel jelentősen lerövidül az ügyintézés, mivel az árajánlat tétel esetén elkerülhetetlen hosszas engedélyeztetési eljárás elmarad.  Így szerszámát gyorsabban használhatja újra üzemében.  A költségek megtérítése esetén természetesen csak a tényleges ráfordítást számlázzuk ki.  Ha az engedélyezett összeg nem lenne elegendő, akkor automatikusan árajánlatot teszünk, mely természetesen ingyenes.

A Premium Select kereskedőknek lehetőségük van arra, hogy a  SATA-Premium-Service igénybevételéhez szükséges formanyomtatványokat és csomagra ragasztandó öntapadókat közvetlenül itt letöltsék. A formanyomtatványokat telefonon is megkérheti a +49 (7154) 811-100 számon.
    
Kifizetőtő szűrőszerviz
Éljen a SATA szűrőszervizzel, mely sűrítettlevegős szerelvényeit időközönként ellenőrzi és karbantartja.  Ezzel gondoskodik a sűrített levegő optimális minőségéről, és megakadályozza a drága fényezési hibákat és utómunkálatokat.

A SATA air check settel végrehajtott szűrőszervizzel sűrített levegőjének objektív megítését végezzük el.  A szűrőszervizen belül engedélyezett és speciálisan képzett partnereinket az egész országban megtalálja.  A szerviz valamennyi SATA szűrőfajtát magába foglalja és biztosan kifizetődik.

Ha igényli, megadjuk az Ön közelében lévő szakember elérhetőségét:

service(at)sata.com
Telephone: +49 (7154) 811-200