SATA News


01.04.2019

SATA Frühjahrsaktion 2019

Unter dem Motto „MaXimale Leistung im Doppelpack“ erhalten SATA-Kunden im Aktionszeitraum die neue SATAjet X 5500 inklusive SATA Fitness Tracker.

Starten Sie fit in den Frühling mit dem SATA Fitness Tracker:

Das Gerät zeichnet Ihre Herzfrequenz, den Kalorienverbrauch, zurückgelegte

Schritte und sogar Ihren Schlaf auf. So behalten Sie Ihre Fitnessziele immer

im Blick. Damit Ihnen garantiert nichts mehr entgeht, informiert der Fitness

Tracker (mit dem Smartphone verbunden) zusätzlich über eingehende Anrufe,

Textnachrichten, Aktivitäten in sozialen Medien sowie Kalendereinträge per Vibration

und On-Screen Meldungen auf dem Display.

Beim Kauf eines der neuen SATAjet X 5500 Modelle, die mit dem neuen X-Düsensystem

einen neuen Standard für die Zukunft setzt – ob in HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»- oder

RPRP (reduced pressure = csökkentett nyomású) technológia - magasnyomáson működő pisztolyokhoz, melyekkel így tökéletes szórási eredmény érhető el, miközben az anyagátvitel aránya 65% feletti.
Az RP pisztolyok így megfelelnek az EU VOC irányelvében meghatározott feltételeknek, mely egész Európában egységes követelményeket állít.
A magasnyomású RP-technológiára való átállás nem okoz problémát a fényezők számára. A számukra megszokott módon dolgozhatnak tovább. Ezért is nevezik a SATA RP pisztolyait "extra gyors"-nak.X»
-Technologie, Standard oder DIGITAL"Digital" alatt azokat a SATA nagyteljesítményű szórópisztolyokat értjük, melyeknek a pontos bemeneti pisztolynyomást kijelző digitális kijelző van a nyelében. Miért kell mérni a nyomást?  Pontosan az adott lakkgyártó megadott paramétereihez kell tartsuk magunkat, ha nagy színárnyalat pontosságot szeretnénk elérni.  Ehhez tartozik többek között a pisztoly bemeneti nyomás.  Minél inkább eltérünk ettől az előírt értéktől, annál jobban eltér majd a színárnyalat is.  Miért használjunk "digitális pisztolyt"? A SATA "digitális pisztolyai" pontosan és elektronikusan mérik a pisztoly bemeneti nyomását, és azt a nagyon jól leolvasható kijelzőn digitálisan jelzik ki.  A "digitális pisztolyokkal" tehát pontossággal eltalálhatjuk a megfelelő színárnyalatot és elkerülhetjük a költséges utómunkálatokat. A "digitális pisztolyok" különösen egyszerűen kezelhetők, hiszen 20%-kal rövidebbek és 20%-kal könnyebbek, mint a rászerelt manométeres és mikrométeres pisztolyok. A "digitális pisztolyokkal" elmarad a manométer és mikrométer körülményes leszerelése is, ha a pisztolyt meg szeretnénk tisztítani a mosóautomatában. Megfelel az elektronika a mindennapi elvárásoknak? A SATA "digitális pisztolyai" néhány szabály betartása mellett teljesen oldószerállóak és ezzel a pisztolymosó automatákba is alkalmasak. A "digitális pisztolyok" természetesen ütésállóak és robbanásvédelemmel is el vannak látva.X»-Ausführung – gibt es nun für kurze Zeit

einen SATA Fitness Tracker inklusive.

Erhältlich bei Ihrem teilnehmenden SATA-Fachhändler ab 01. April 2019 – nur

solange der Vorrat reicht.

Weitere Informationen unter: www.sata.com/fitnesstracker