新闻


06.09.2010

SATAjet 4000 B - A legjobbaknak!

Az Automechanica 2010 eseményére a SATA bemutatja legújabb szórópisztoly termékcsaládját, a SATAjet 4000 B-t, mely leváltja a sikeres SATAjet 3000 B-t.

A SATAjet 4000 B-nél azonnal szembetűnik a megkülönböztető, modern design és a tömörebb, kisebb méret.

Ergonomómia

Az új, ívelt pisztolynyél tökéletesen simul a kézbe. Az alacsony súlypont javítja a pisztoly egyensúlyát, így kevésbé húzódik a csukló. A SATAjet 4000 B súlyát elődjeihez képest 15%-kal csökkentették. A beépített nyomásmérőjével és RPS tartályával a legkönnyebb pisztoly ebben a kategóriában.

A szabályzó rész is megújult: a fejlesztett profilnak köszönhetően még kesztyűvel is szabályozható közvetlenül.

A levegőállító csavart is teljes mértékben áttervezték: egy negyed fordulat elég a megnyitáshoz, a még biztonságosabb és kényelmesebb festési munkához a fúvóka így lineárisan, és precízen állítható be a festendő tárgy felületének megfelelően.

Új dűzni koncepció

A SATAjet 4000 B-vel minden festékrendszer biztonságosan és tökéletesen felhordható. A hibátlanul egységes és lágy szóró fúvóka egyenletesen fújja az anyagot a felületre. Az eredmény azonnal látható: pontos színegyezés, tökéletes fény és egységes felhordás. Az ajánlott belső nyomást az RPRP是英文“降低了的气压”的缩写 - 这种优化减压技术的喷枪能获得完美的涂装效果,且油漆传递效率高于65%。
RP雾化技术的喷枪符合欧盟挥发性有机物(VOC)指令的规定。
每一位喷漆技师都可以轻松适应由高压技术到RP技术的转换,因为工作起来“就和以前一样”。SATA RP 喷枪也因此被称为“超级快速”的省漆高效喷枪。X»
- nél tovább csökkentették: 2- 2,2 bar. Továbbá az új dűzni koncepció csökkenti a zaj szintjét 50%-kal!


Természetesen a SATAjet 4000 B tökéletesen megfelel a VOC szabványnak, a több mint 65%-os átviteli sebességével. Festéktől, rutintól, felhordási technikától és a rendelkezésre álló sűrített levegő mennyiségétől függően a festő választhat a „Szuper Gazdaságos” HVLPHVLP = 高流量低气压技术降低内部气压以达到传递效率高于65%,同时风帽气压低于0.7巴的术语X» alacsony nyomású vagy a „Szuper Gyors” RPRP是英文“降低了的气压”的缩写 - 这种优化减压技术的喷枪能获得完美的涂装效果,且油漆传递效率高于65%。
RP雾化技术的喷枪符合欧盟挥发性有机物(VOC)指令的规定。
每一位喷漆技师都可以轻松适应由高压技术到RP技术的转换,因为工作起来“就和以前一样”。SATA RP 喷枪也因此被称为“超级快速”的省漆高效喷枪。X»
magasnyomású technológia között.

A SATAjet 4000 B a következő dűzniméretekkel lesz elérhető:

RPRP是英文“降低了的气压”的缩写 - 这种优化减压技术的喷枪能获得完美的涂装效果,且油漆传递效率高于65%。
RP雾化技术的喷枪符合欧盟挥发性有机物(VOC)指令的规定。
每一位喷漆技师都可以轻松适应由高压技术到RP技术的转换,因为工作起来“就和以前一样”。SATA RP 喷枪也因此被称为“超级快速”的省漆高效喷枪。X»
: 1.2/ 1.2 W/ 1.3/ 1.4

HVLPHVLP = 高流量低气压技术降低内部气压以达到传递效率高于65%,同时风帽气压低于0.7巴的术语X»: WSB/ 1.3/ 1.3 C/ 1.4/ 1.5

Könnyű tisztítás és karbantartás

Mint elődjének, a SATAjet 4000 B- nek is fényes, könnyen tisztítható, krómozott a felülete. A tervezés során különleges figyelmet fordítottak az egyenletes átmenetek, élek, alámetszések nélküli festékjáratok kialakítására.

Továbbá az új anyagfúvóka tömítés tovább könnyíti a tisztítást.

A SATAjet 4000 B-t még ellátták egy ravasz borítóval is, ami védi a tűt a rárakódástól, meghosszabbítva ezzel a fúvóka-tű tömítés élettartamát. Továbbá az önbeálló anyagtű és levegődugattyú tömítés tovább csökkentik a karbantartási időt.

Az igazolt tartály csatlakozót (Gyors Tartály Csatlakozó) a bayonettel, a gyors és tiszta tartálycsere érdekében meghagyták, mely továbbra is biztosítja az RPS cseretartály rendszer kifogástalan használatát.

A levegősapka szálat tovább rövidítették, mellyel időt lehet megspórolni szétszedésnél és tisztításnál.

A levegősapka erős krómozott rézből készült, az anyagfúvóka és a festéktű pedig rozsdamentes acélból. A kovácsolt pisztolytest rozsdaálló króm felületének köszönhetően a pisztoly rettentően erős és vízálló.

"Made in Germany"

A SATA szórópisztolyokat kizárólag Németországban fejlesztik és gyártják. Szigorú minőségellenőrzésen megy át minden egyes gyártási folyamat. Míg a csúcspontosságú alkatrészeket féltő gonddal rakják össze, addig a dűzni szetteket manuálisan állítják be.

A SATAjet 4000 B- vel a festő tökéletes eredményt kap.