SATA News


12.03.2018

SATA Frühjahrsaktion 2018

Feel the Sound. Feel the Beat. Feel free with SATA! 12.03. - 30.04.2018

Unter dem Motto „Feel the Sound. Feel the Beat. Feel free with SATA!“
erhalten SATA-Kunden beim Kauf einer SATAjet® 5000 B im Aktionszeitraum
ein SATA Headphone kostenlos dazu. Ob bei der Arbeit, unterwegs oder beim
Sport − genießen Sie Ihre Musik ganz ohne Kabel.


Kabelloser Musikgenuss! Dank Bluetooth-Technologie ist eine Verbindung zu
jeder Bluetooth fähigen Klangquelle möglich. Genießen Sie in einem Radius
von bis zu zehn Metern bis zu acht Stunden kabellos Ihre Lieblingsmusik.
Dank des praktischen, zusammenklappbaren Designs sind die SATA Headphones
ein idealer Reisebegleiter.

Nur für kurze Zeit besteht die Möglichkeit, in den Besitz einer dieser limitierten
SATA Headphones zu kommen. Beim Kauf eines der SATAjet 5000 B Modelle,
die mit ihrer Technologie in puncto Qualität und Flexibilität höchste Maßstäbe
setzt – ob in HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»- oder RPRP (reduced pressure = csökkentett nyomású) technológia - magasnyomáson működő pisztolyokhoz, melyekkel így tökéletes szórási eredmény érhető el, miközben az anyagátvitel aránya 65% feletti.
Az RP pisztolyok így megfelelnek az EU VOC irányelvében meghatározott feltételeknek, mely egész Európában egységes követelményeket állít.
A magasnyomású RP-technológiára való átállás nem okoz problémát a fényezők számára. A számukra megszokott módon dolgozhatnak tovább. Ezért is nevezik a SATA RP pisztolyait "extra gyors"-nak.X»
-Technologie, Standard oder DIGITAL"Digital" alatt azokat a SATA nagyteljesítményű szórópisztolyokat értjük, melyeknek a pontos bemeneti pisztolynyomást kijelző digitális kijelző van a nyelében. Miért kell mérni a nyomást?  Pontosan az adott lakkgyártó megadott paramétereihez kell tartsuk magunkat, ha nagy színárnyalat pontosságot szeretnénk elérni.  Ehhez tartozik többek között a pisztoly bemeneti nyomás.  Minél inkább eltérünk ettől az előírt értéktől, annál jobban eltér majd a színárnyalat is.  Miért használjunk "digitális pisztolyt"? A SATA "digitális pisztolyai" pontosan és elektronikusan mérik a pisztoly bemeneti nyomását, és azt a nagyon jól leolvasható kijelzőn digitálisan jelzik ki.  A "digitális pisztolyokkal" tehát pontossággal eltalálhatjuk a megfelelő színárnyalatot és elkerülhetjük a költséges utómunkálatokat. A "digitális pisztolyok" különösen egyszerűen kezelhetők, hiszen 20%-kal rövidebbek és 20%-kal könnyebbek, mint a rászerelt manométeres és mikrométeres pisztolyok. A "digitális pisztolyokkal" elmarad a manométer és mikrométer körülményes leszerelése is, ha a pisztolyt meg szeretnénk tisztítani a mosóautomatában. Megfelel az elektronika a mindennapi elvárásoknak? A SATA "digitális pisztolyai" néhány szabály betartása mellett teljesen oldószerállóak és ezzel a pisztolymosó automatákba is alkalmasak. A "digitális pisztolyok" természetesen ütésállóak és robbanásvédelemmel is el vannak látva.X»-Ausführung,
gibt es eines dieser SATA Headphones gratis dazu.


Erhältlich bei Ihrem teilnehmenden SATA-Fachhändler vom 12. März bis
30. April 2018, bzw. solange der Vorrat reicht.