SATA News


12.03.2018

SATA Promotion de Printemps 2018

Vibres avec le son. Vibres avec le rythme. Vibres avec SATA ! 12 March – 30 April 2018 (USA, Canada: 16 April – 24 May 2018)

La promotion de printemps comme l'indique le slogan, "Vibres avec le son.
Vibres avec le rythme. Vibres avec SATA", s'annonce musicale. Pendant toute
la durée de l'opération pour l'achat d'un pistolet SATAjet® 5000 B un casque
audio sans fil SATA Headphone sera offert. Où que tu ailles, où que tu sois, il
y aura toujours un moment pour écouter avec SATA ta musique préférée.


De la musique, sans limite ni fil ! Grace à la technologie Bluetooth vous pouvez
vous brancher à chaque source audio compatible avec Bluetooth. Jouissez
de votre musique favorite sans fil, dans un rayon d'action allant jusqu'à dix
mètres et pendant huit heures au maximum. Le casque au design pratique est
pliable, donc vous pouvez l'emmener partout.

Rends toi dès maintenant chez ton distributeur le plus proche pour profiter, de
l'opération qui ne sera que de courte durée. Disponible pour l'achat d'un pistolet
de peinture SATAjet 5000 B en version HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X» ou RPRP (reduced pressure = csökkentett nyomású) technológia - magasnyomáson működő pisztolyokhoz, melyekkel így tökéletes szórási eredmény érhető el, miközben az anyagátvitel aránya 65% feletti.
Az RP pisztolyok így megfelelnek az EU VOC irányelvében meghatározott feltételeknek, mely egész Európában egységes követelményeket állít.
A magasnyomású RP-technológiára való átállás nem okoz problémát a fényezők számára. A számukra megszokott módon dolgozhatnak tovább. Ezért is nevezik a SATA RP pisztolyait "extra gyors"-nak.X»
, standard ou DIGITAL"Digital" alatt azokat a SATA nagyteljesítményű szórópisztolyokat értjük, melyeknek a pontos bemeneti pisztolynyomást kijelző digitális kijelző van a nyelében. Miért kell mérni a nyomást?  Pontosan az adott lakkgyártó megadott paramétereihez kell tartsuk magunkat, ha nagy színárnyalat pontosságot szeretnénk elérni.  Ehhez tartozik többek között a pisztoly bemeneti nyomás.  Minél inkább eltérünk ettől az előírt értéktől, annál jobban eltér majd a színárnyalat is.  Miért használjunk "digitális pisztolyt"? A SATA "digitális pisztolyai" pontosan és elektronikusan mérik a pisztoly bemeneti nyomását, és azt a nagyon jól leolvasható kijelzőn digitálisan jelzik ki.  A "digitális pisztolyokkal" tehát pontossággal eltalálhatjuk a megfelelő színárnyalatot és elkerülhetjük a költséges utómunkálatokat. A "digitális pisztolyok" különösen egyszerűen kezelhetők, hiszen 20%-kal rövidebbek és 20%-kal könnyebbek, mint a rászerelt manométeres és mikrométeres pisztolyok. A "digitális pisztolyokkal" elmarad a manométer és mikrométer körülményes leszerelése is, ha a pisztolyt meg szeretnénk tisztítani a mosóautomatában. Megfelel az elektronika a mindennapi elvárásoknak? A SATA "digitális pisztolyai" néhány szabály betartása mellett teljesen oldószerállóak és ezzel a pisztolymosó automatákba is alkalmasak. A "digitális pisztolyok" természetesen ütésállóak és robbanásvédelemmel is el vannak látva.X»,
un casque sans fil SATA sera offert.


Disponible auprès de votre revendeur SATA participant à l'opération, dans la
limite des stocks disponibles.