SATA News


12.03.2018

Promoción de primavera SATA 2018

Siente el Sonido. Siente el Ritmo. ¡Siéntete libre con SATA! 12 de marzo hasta el 30 de abril 2018

Bajo el lema "Siente el Sonido. Siente el Ritmo. ¡Siéntete libre con SATA!“
los clientes SATA reciben durante el período promocional los SATA Headphones
gratis con cada compra de una SATAjet® 5000 B. Sea durante el trabajo,
de camino o haciendo deporte, escuche su música sin necesidad de cables.


¡Disfrute de su música sin ningún cable! Gracias a la nueva tecnología Bluetooth
es posible conectarse a un equipo con Bluetooth y disfrutar de la música
sin cable en un radio de hasta diez metros y con una autonomía de hasta
ocho horas. Gracias al diseño práctico y plegable de los auriculares, son un
perfecto compañero de viaje.

Sólo, por poco tiempo, existe la posibilidad de adquirir uno de estos SATA
Headphones de edición limitada. Con la compra de uno de los modelos SATAjet
5000 B, que establece con su tecnología avanzada un estándar en cuanto
a la calidad y la flexibilidad – tanto en tecnología HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X» o RPRP (reduced pressure = csökkentett nyomású) technológia - magasnyomáson működő pisztolyokhoz, melyekkel így tökéletes szórási eredmény érhető el, miközben az anyagátvitel aránya 65% feletti.
Az RP pisztolyok így megfelelnek az EU VOC irányelvében meghatározott feltételeknek, mely egész Európában egységes követelményeket állít.
A magasnyomású RP-technológiára való átállás nem okoz problémát a fényezők számára. A számukra megszokott módon dolgozhatnak tovább. Ezért is nevezik a SATA RP pisztolyait "extra gyors"-nak.X»
y versión estándar
o DIGITAL"Digital" alatt azokat a SATA nagyteljesítményű szórópisztolyokat értjük, melyeknek a pontos bemeneti pisztolynyomást kijelző digitális kijelző van a nyelében. Miért kell mérni a nyomást?  Pontosan az adott lakkgyártó megadott paramétereihez kell tartsuk magunkat, ha nagy színárnyalat pontosságot szeretnénk elérni.  Ehhez tartozik többek között a pisztoly bemeneti nyomás.  Minél inkább eltérünk ettől az előírt értéktől, annál jobban eltér majd a színárnyalat is.  Miért használjunk "digitális pisztolyt"? A SATA "digitális pisztolyai" pontosan és elektronikusan mérik a pisztoly bemeneti nyomását, és azt a nagyon jól leolvasható kijelzőn digitálisan jelzik ki.  A "digitális pisztolyokkal" tehát pontossággal eltalálhatjuk a megfelelő színárnyalatot és elkerülhetjük a költséges utómunkálatokat. A "digitális pisztolyok" különösen egyszerűen kezelhetők, hiszen 20%-kal rövidebbek és 20%-kal könnyebbek, mint a rászerelt manométeres és mikrométeres pisztolyok. A "digitális pisztolyokkal" elmarad a manométer és mikrométer körülményes leszerelése is, ha a pisztolyt meg szeretnénk tisztítani a mosóautomatában. Megfelel az elektronika a mindennapi elvárásoknak? A SATA "digitális pisztolyai" néhány szabály betartása mellett teljesen oldószerállóak és ezzel a pisztolymosó automatákba is alkalmasak. A "digitális pisztolyok" természetesen ütésállóak és robbanásvédelemmel is el vannak látva.X», Vd. recibe uno de estos SATA Headphones gratis.