HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X» technológia

Az extra takarékosok - maximális átviteli aránnyal és minimális anyagfogyasztással

több

 
 
 

SATAjet® X 5500 HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

A korszerű festékrendszerek és a legújabb alkalmazási javaslatok új lehetőségeket nyitnak meg, de emellett új kihívások elé is állítják a fényezőket. A SATAjet X 5500 az új X-fúvókarendszerrel teljesen új alkalmazást biztosít a jövő számára.

A fúvókarendszer koncepciót könnyű megérteni: Mindkét bevált alkalmazási technológia, – a HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X» és az RPRP (reduced pressure = csökkentett nyomású) technológia - magasnyomáson működő pisztolyokhoz, melyekkel így tökéletes szórási eredmény érhető el, miközben az anyagátvitel aránya 65% feletti.
Az RP pisztolyok így megfelelnek az EU VOC irányelvében meghatározott feltételeknek, mely egész Európában egységes követelményeket állít.
A magasnyomású RP-technológiára való átállás nem okoz problémát a fényezők számára. A számukra megszokott módon dolgozhatnak tovább. Ezért is nevezik a SATA RP pisztolyait "extra gyors"-nak.X»
– is elérhető marad, de mostantól mindkettő választható "I" és "O"-fúvókakészlettel. Az egyes technológiák (HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X» / RPRP (reduced pressure = csökkentett nyomású) technológia - magasnyomáson működő pisztolyokhoz, melyekkel így tökéletes szórási eredmény érhető el, miközben az anyagátvitel aránya 65% feletti.
Az RP pisztolyok így megfelelnek az EU VOC irányelvében meghatározott feltételeknek, mely egész Európában egységes követelményeket állít.
A magasnyomású RP-technológiára való átállás nem okoz problémát a fényezők számára. A számukra megszokott módon dolgozhatnak tovább. Ezért is nevezik a SATA RP pisztolyait "extra gyors"-nak.X»
) növekvő fúvókaméretével együtt az anyagáramlási arány is folyamatosan növekszik –, amely azt jelenti, hogy a szóráskép mérete és szélessége változatlan marad a teljes szórási spektrumban. A végfelhasználók átlátható és következetes rendszerre támaszkodhatnak, amely egyértelmű és jól strukturált alkalmazási lehetőségeket kínál.

Az "I"-fúvókák párhuzamos szórási mintát eredményeznek minimális száraz zónával és szárazabb középponttal, amely ideális azon fényezők számára, akik előnyben részesítik a csökkentett alkalmazási sebességet és a maximális alkalmazási irányítást a fényezés során. A rétegenkénti rétegvastagság a megegyező méretű "O"-fúvókához képest enyhén kisebb.

Az "O"-fúvókák szórásmintája ovális, nagyobb száraz zónával és nedves maggal a megnövelt alkalmazási sebesség érdekében, a fényezés során kicsit kisebb ellenőrzés számlájára. A rétegenkénti rétegvastagság az "I"-fúvókához képest enyhén magasabb.

SATAjet® 5000 B HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

Olyan sokszínű egyéniség, akárcsak Ön!

Teljesen mindegy, mit szeretne lefényezni: az új szórópisztolyunk a legalkalmasabb eszköz hozzá. A fényezés tárgya, a környezeti viszonyok, a Bemeneti nyomásA bemeneti nyomást mindig pontosan kell beállítani. A SATAjet 3000 DIGITAL digitális technológiájával vagy a SATA adammal ez különösen egyszerűen megy, de egyszerűen manométeres mikrométert is csatlakoztatni lehet a pisztolyra. Mivel a nyomás a levegő mennyiségével (levegőigény) együtt jelentős mértékben hozzájárul az optimális eredményhez, mindig vegyük figyelembe a javasolt bemeneti nyomást.   A megfelelő nyomásról az anyaggyártók lakkjainak adataiban vagy az egyes SATA pisztolyok termékoldalain talál információkat. X», vagy a szórási távolság tekintetében a SATAjet 5000 B a rugalmas felhasználhatóság új mércéje.

SATAjet® 4000 B HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

A forma és a funkció élménye

Az új SATAjet 4000 B új mércét állít fel. A legújabb technológiával kifejlesztett, és a már megszokott SATA precizitással  összeszerelt modellt alapos tesztelésnek vetettük alá. Az eredmény: egyedülállóan finom szóráskép, tökéletes illeszkedés és kiváló porlasztás a legmagasabb lakkozási minőség érdekében.

SATAjet® 3000 K HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

Nyomástáplált nagyteljesítményű szórópisztoly - az "EXTRA TAKARÉKOS"

Ideális nagy lakkmennyiségek feldolgozásához és valamennyi olyan felhasználáshoz, mely nagy elvárásokat támaszt a felület legfelső rétegével szemben (pl. gépjármű sorozatgyártásban vagy repülőgépgyártásban)

SATAjet® 1000 B HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

The Versatile One - for universal coatings

The SATAjet 1000 B is the multi application choice amongst gravity flow cup spray guns for craft and industry. Due to the wide range of nozzle sizes and accessories available, such as pressurised and agitator cups, various materials can be perfectly applied: low-viscosity stains, clear coats, texture finishes and glazes as well as spray-on glues and other thixotropic products. Even areas of difficult access can be easily coated due to extensions available in various configurations.

SATAjet® 1000 B HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X» LIGNUM

For carpenters and woodfinishers

Ez a robosztus és könnyen tisztítható fényező pisztoly kifejezetten a faipar részére lett kifejlesztve. A széleskörű fuvóka méretnek (0.8 - 5.0 mm), a nyomásszabályozási lehetőségnek és a keverőfejnek köszönhetően a különböző festék anyagok széles körű alkalmazását teszi lehetővé: alacsony viszkozitású fafestékek, egykomponensű anyagok és bevonatok, vékony filmrétegek, ragasztók és tixotróp anyagok.

SATAjet® 1000 K HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

Mindenes szórópisztolyok kisiparosok és iparosok számára

The small and lightweight SATAjet 1000 K supplied from pressure pots or double diaphragm pumps is an allrounder spray gun. Due to its large range of available nozzle sizes, this pressure fed spray gun is perfectly suitable for the application of various materials: from thin wood stain, clearcoat, textured paint and glaze to glue and other thixotropic materials. Extensions which are available in various versions and sizes allow perfect coating of areas difficult to access.

SATAjet® 100 B F HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

Specialisták az önök szakterületén - az alapozókhoz páratlan megoldás

Az előkészítő anyagok, mint az alapozók, füllerek és szórókittek fontos szerepet töltenek be a fényezési folyamatban. Ezért felhordásukra különleges figyelmet kell fordítani, megfelelő szórópisztolyt használva. A SATAjet 100 B szórópisztolyt széles fúvókaválasztéka minden alapozóanyag felhordására alkalmassá teszi. A finom porlasztás és a széles szórósugár egyenletes anyagtovábbítás mellett ráfordítási idő megtakarítást és csiszolási igény csökkenést eredményez.

SATAminijet® 4400 B HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

For high precision work - Brilliance in Miniature

The SATAminijet 4400 B is the perfect compact spray gun if you are looking for superb finishes on areas of difficult access. The special SR nozzles are perfectly suitable for spot repairs on vehicles. It goes without saying that this spray gun allows the application of all modern paint Systems - including waterborne paints.

SATAminijet® 1000 K HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

The "compact" industrial gun - compact and lightweight

The SATAminijet 1000 K series was especially developed for the industrial coating of small to medium sized lots of small parts under series conditions.

SATAminijet® 1000 H HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X»

The "compact" industrial gun – compact and lightweight

For the application of small amounts of material, the SATAminijet 1000 is also available as suction cup gun.

 
 
 
 

Megszűnt termékek


 
 
 
 
 
 

PraxistippsGyakorlati tippekFontos tudnivalók a szórópisztolyok helyes ápolásához

PDF-Download

 

 

 

PDF letöltés