SATAminijet® 3000 B HVLP - többé nem rendelhető

Spot Repairhez, mini javításokhoz és design munkákhoz való pisztoly.

Jobb- és balkezeseknek kiváló a kétoldalas körkörös és szélessugár szabályzással.

Termék információLakk-adatlapMűszaki részletekCikkszámokTartozékok

 • Maximálisan gazdaságos - a SATA® HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X» technológia jóval a VOCA VOC a Volantile Organic Compounds, azaz magyarul illékony szerves oldószerek rövidítése.  Ezek az oldószerek sok más anyaghoz hasonlóan a napsugárzással kölcsönhatásban felelősek a földközeli ózon kialakulásában. Az Európai Unió által kiadott VOC irányelv az oldószerkibocsátás csökkentését célozta meg.  Az irányelv 2004. november 1-jétől új, 2007. november 1-jétől pedig valamennyi üzemre vonatkozik. A VOC irányelvet mára már a legtöbb uniós tagállamban beépítették a nemzeti jogba.  X» törvényileg megkövetelt 65 % feletti átviteli arányt biztosít. Ez a mini szórópisztoly így különösen környezetbarát.
 • 9 különböző fúvóka - a 0,3 - 1,1 méretű szabvány fúvókán kívül speciális 0,8, 1,0, 1,2 és 1,4 fúvókakészletek állnak rendelkezésére, melyek szórási sugarát kifejezetten apró javításokhoz terveztük ("Spot Repair", "Smart Repair").
 • 100% kézzel beállított fúvókakészletek gondoskodnak a változatlanul kiváló, általánosan ismert SATA  minőségről, mind teljes szórópisztolyoknál, mind pedig pótfúvóka készleteknél.
 • Elnyűhetetlen levegő fúvókák a hosszú élettartam érdekében.
 • Kicsi és könnyű - így még a legeldugottabb szegletet is el lehet érni.
 • Vízben oldódó lakkokhoz is alklamas - rozsdamentes acél festéktű és fúvóka, krómozott pisztolytest.
 • CCSSATA Color Code System- szórópisztolya egyszerű azonosítására szolgáló rendszerSATA Color Code System- szórópisztolya egyszerű azonosítására szolgáló rendszerX»-Clips (Colour-Code rendszer) a pisztoly egyéni megjelölésére
 • Saját magát állító lég- és anyagtömítések és a tömítések hosszú szünetelési ideje jelentősen csökkentik a karbantartási ráfordítást.
 • A gondosan magasfényűre krómozott pisztoly felület leegyszerűsíti a tisztítást.
 • A kétoldalú fokozatmentes körkörös és széles sugár szabályozással a jobb- és balkezesek bármilyen tárgyhoz alakíthatják a szórási sugarat.
 • A beépített levegő mikrométerrel ezt a szórópisztolyt a nagyokhoz hasonlóan teljesen ellenőrizheti.
 • A tartály (csak a műanyag tartályok) fedelében lévő csepegésgátló megbízhatóan megakadályozza, hogy a légtelenítő furaton keresztül kifolyjon az anyag és a festett felületre csepeghessen.

Opcióként:

 • Design készlet (megrendelési szám: 125773) - valamennyi tartozékot tartalmazza a design fényezés megkezdéséhez szükséges: SATAminijet 3000 B HVLPHVLP = High Volume Low PressureNemzetközileg elismert kisnyomású eljárás jelölése, melynél 65% felett kell legyen a felviteli hatásfok, a fúvókában pedig 0,7 bar felett kell tartani a fúvókában a nyomást. X» fúvóka 1,0 műanyag ráfolyó tartállyal (125 cm3), 2 üveg rádugható tartállyal (25 cm3), 3 üvegtartállyal (25 cm3) vakfedéllel, csatlakozódarab a rádugható tartályokhoz, tisztítókészlet, levegőtömlő és egy betöltő szűrőtölcsér